SABLON - BULLET JOURNAL [MAGYAR] DECEMBER

Bullet journal december sablon letöltés


Köszönöm szépen, hogy ilyen sokat kértétek privát üzenetben és a Bullet Journal Fanok csoportban is, hogy készítsem el a decemberi bujo dizájnjának a nyomtatható sablonjait. :) Mindig öröm az ilyen kéréseket teljesíteni. =) A karácsonyi rajzot, ami a havi tervezőnél szerepel, elkészítettem fekete és fehér háttérrel is, hogy a saját ízlésetekhez igazodva kiszínezhessétek.
Bullet journal december sablon letöltés
Ezúttal készítettem sablont a havi tervezőről is, hogy ne kelljen vonalzóval bajlódnotok. Két féle verzió is van, úgyhogy szabadon választhattok. :) A heti tervezőhöz a hópelyhes díszeket szaggatott vonalakkal választottam el, azok mentén vágjátok ki őket. Így egy picit könnyebb lesz egyenesen nyisszantani. Ne felejtsétek el a hullámos részeket is kkörbevágni!;)
Kellemes készülődést kívánok! -Marcsi-

Bullet Journal [magyar], Mi az a Bullet Journal? December 2017, Bullet Journal DIY, BuJo magyarul

Bullet Journal, Bullet Journal magyar, magyar, magyarul, December 2017, December, 2017, 2017 December, BuJo, Journal, Napló, Bullet Journal Viszkok Fruzsi, plan with me, Mi az a Bullet Journal, Bullet Journal magyarul, Bullet Journal setup, Journaling, DIY, Bullet Journal ideas, DIY ötletek, Ünnepi Dekor

Megjegyzések

  1. De szép lett a decemberi is, köszönjük!

    VálaszTörlés
  2. Nagyon szépen köszönjük :) Gyönyörű lett ez is mint mindig! Imádom és csodálom ahogy rajzolsz!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Oszd meg velem a véleményed! :)

Hirdetés