AJÁNDÉK CSOMAGOLÁS ÖTLET: BULLET JOURNAL STÍLUSÚ CSOMAGOLÁS

DIY Wrapping paper / Bullet Journal stílusú ajándék csomagolás

A mai videóban egy különlegességel készültem, ugyanis egy hétköznapi ajándékcsomagot díszítettem ki Bullet Journal stílusú rajzzal. Egész pontosan mezei virágokból készített koszorúval. Miután becsomagoltam az ajándékot fehér csomagolópapírral, amit írószerboltban sikerült beszereznem, egy nagy méretú tányér segítségével szép szabályos kört rajzoltam fekete tűfilccel, aminek a vastagsága 0,4-es. Ezt követően elkezdtem megrajzolni a különböző méretű és fajtájú növényeket.

diy wrapping paper bullet journal style ajándék csomagolás ötletek
A virágszárakat igyekeztem precízen és ívelten egy vonalból megrajzolni, viszont az apró virágszirmokat szabálytalan méretben és alakzatban sorakoztattam fel egymás mellé. Ettől bájos hatást kelt a végeredmény. Igyekeztem minnél változatosabb növényvilágot létrehozni a koszorún, ami megadta a rétről frissen szedett virágcsokor hangulatot. Egyik kedvenc növényem mind közül, a fekete kis bogyós, békalábra hasonlító virág vagy inkább termés, amit többször is lerajzoltam a koszorú különböző pontjain. Nézd meg ezt a videót és mondd el a véleményed róla! ;)
Ajándék csomagolás ötlet. Bullet Journal stílusú rajzokkal díszítve és kalligráfia írással a névnapos részére. Névnapi ajándék csomagolás ötlet. Egyszínű csomagoló papír díszítése virág rajzzal és kalligráfia írással. DIY csomagolópapír névnapra.
Decorating a wrapping paper with Bullet Journal style flower motives and calligraphy letters. DIY wrapping paper with flower drawings an excellent nameday gift wrapping. Gift wrapping idea for nameday. DIY wrapping a present with natur wrapping paper and decorating with bullet journal flowers. DIY gift wrapping. Wrapper DIY with calligraphy. Calligraphy wrapping paper. Bullet Journal wrapping paper DIY.

Megjegyzések

Hirdetés