CSOMAGOLÁS BULLET JOURNAL STÍLUSBAN - ŐSZI RAJZOK LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

DIY ötletek - Csomagolás - Bullet Journal rajzok lépésről lépésre
Őszi hangulatú rajzok lépésről lépésre Bullet Journal stílusban, ajándék csomagolás díszítés-ként. Remek DIY ötletek következnek ajándék csomagolás dekoráláshoz, őszi Bullet Journal stílusban. Ajándék csomagolás során is rajzolhatunk őszi motívumokat amely feldobja az egyszerű natúr csomagolópapírt. Ajándék csomagolás TIPP névnapra, szülinapra vagy akár karácsonyra.


A mai videómmal az őszre hangolom azt is, aki még mindig a nyár után ácsingózik. Ismét egy ajándék dekorálós tippel jelentkezem, vagyis inkább kettővel. Mindkét ajándékot natúr barna csomagolópapírral borítottam be, ami szép és erős... szóval jól bírta a gyűrődést. A rajzokat 0,4-es tűfilccel, ecsetirónnal és egy brutál feketén fogú filctollal készítettem. Először megrajzoltam az ünnepelt nevével ellátott díszítő szalagot Bullet Journal sítlusban, amit roppant egyszerű lefirkantani. Érdemes árnyékolni a szalagot és a többi rajzot is, a végén meglátjátok milyen szépen kiemeli a rajzokat.

Lerajzoltam a legnépszerűbb őszi növényeket és terméseket, mint például a makkot, gesztenyét és a szebbnél szebb alakú faleveleket. A rajzolás lépésről lépésre kerül bemutatásra. Nagyon szeretem ezt a tűfilcet, mert kellemes vele rajzolni... talán egy picivel lehetne feketébb, de ha találkoztatok már ennél sötétebb árnyalatú tűfilccel, kérlek írjátok meg kommentben a nevét.

Megjegyzések

Hirdetés